FJELLHAMMER: Storhamars rekrutter vant lørdag sin første kamp i 2. divisjon. Fjellhammer ble slått 22-21 i en veldig jevn kamp, og seiersmålet kom i kampens siste minutt.

Første omgang startet noe tregt for begge lag. Fjellhammer kunne gå til pause med en knapp 11-10-ledelse etter godt målvakt-spill av 17-årige Sara Haugli. Hadde det ikke vært for Saras målvakt-spill, hadde sifrene vært styggere til pause. Til uka får hun lønn for strevet med deltagelse på landslagssamling for jenter født i 1992.
Andre omgang forsatte som en meget jevn og intens affære. Fjellhammer fikk imidlertid tilrevet seg en en 20-17 ledelse mot slutten av kampen. De siste fem minuttene våknet imidlertid Storhamar-jentene for alvor, og scoret fire mål på rad. Med sju sekunder igjen av kampen kunne storhamar ta time-out på stillingen 22-21, og Storhamar kunne dermed dra i land en svært viktig ettmålsseier.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.