HAMAR: I oktober i fjor tråkket Rannveig Haugen over på treningen i Leipzig og pådro seg brudd i ankelen. Lørdag var hun for første gang tilbake på laget igjen, og onsdag spilte hun da HC Leipzig gikk til kvartfinalen i den tyske cupen etter å ha slått Göppingen 32-26.

Trenger litt tid

- Det er virkelig godt å være tilbake igjen, og jeg hadde ikke vært på flere enn tre treninger da jeg fikk ti minutter i min første kamp igjen sist lørdag, forteller 27-åringen, som ikke kjenner noe til ankelskaden.
Leipzig-trener Heine Jensen har satset på å gjøre Rannveig til en toveisspiller, men nå som hun skal bygge seg opp igjen, er det som ren forsvarsspiller hun har fått spilletid.
Rannveig har naturligvis trent alternativt i under skadeoppholdet, men merker likevel at det tar tid å bygge opp igjen muskler og løpskapasitet.
- Derfor trener jeg også uten om treningstiden med laget også, sier hun.

Moro å møte Larvik

Nå gleder hun seg til å spille Champions League-kamp hjemme i Arena Leipzig i morgen.
For Hamar-jenta er det ekstra gjevt å møte Larvik i den internasjonale turneringen.
- Jeg er veldig glad for at vi greide å komme oss videre i Champions League. Før jeg ble skadd, spilte jeg tre kamper i Champions League, og nå får jeg heldigvis med meg flere toppkamper. Det skal bli gøy å møte Larvik, og jeg gleder meg aller mest til returkampen i Larvik, sier Hamar-jenta.
Den kampen spilles 12. mars.

Får besøk fra Hamar

Rannveig får også besøk av to venninner denne helgen. De to tidligere Storhamar-spillerne Trude Rønningen og Hanne Marthe Deglum er på plass i Leipzig når Rannveig spiller mot Larvik. Det er også hennes tidligere trener Bent Svele, som er på jobb for TV 2.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00