HAMAR: Onsdag for sju dager fikk Rannveig Haugen et slag på sin skulder på trening. Et leddbånd var nesten avrevet, og Rannveig er ikke tilbake på håndballbanen før om seks uker.
Hamar-jenta hadde akkurat trent seg godt opp igjen etter beinbruddet som hun pådro seg i fjor høst. Nå hadde hun gledet seg til kamper i Champions League.
- Denne skaden kom veldig ubeleilig. Jeg hadde gledet med til store, viktige kamper. Nå er Champions League og resten av seriekampene over for min del. Om 14 dager kan jeg starte med litt løping, men det er også alt jeg kan gjøre. Jeg skal jobbe knallhardt for å være med i sluttspillet som starter i april, sier en skuffet Rannveig Haugen.
Leipzig har tapt alle sine kamper i CL.
- Mot Dinamo Volgograd sist lørdag tapte vi med 22-25. Der hadde vi fortjent poeng. Men vi er nødt til og ha marginene på vår side i slike kamper, mener Rannveig Haugen.
Med denne skulderskaden til Rannveig, ble det en liten ekstra ferietur hjem til Hamar.
- Ja, det kommer jo noe godt av skaden, selv om det er en liten trøst. Jeg har jo fått feire bursdagen både til mor og far denne uken. Nå er det bare å vente til den verste smerten har gitt seg, før jeg gyver løs på treningen igjen. For jeg skal spille sluttspillet i Tyskland, avslutter Rannveig Haugen.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00