• Forfriskende: Spenstig merking av rommene i den nye hallen.
  • LYST: Lyse og delikate garderober vil møte brukerne av den ny hallen.

Nå har Storhamar og andre brukere fått en hall etter håndballforbundets kravspesifikasjon, men også etter kravene Kulturdepartementet setter for flerbrukshaller.

Søndag er det offisiell åpning av hallen. HA har kikket inn. Bli med oss på en guidet tur (se video over) med Øystein Holtet, som viser fram ei ny storstue i Hamar.

Øystein Holtet, som leder av Storhamar håndball elite, understreker at hallen først og fremst er for breddehåndballen både i Storhamar og i andre håndballklubber i byen. Bare ti prosent av brukstida i hallen, beslaglegges av eliten.

Det er Vegard Strøm som har vært prosjektleder og gjennomføringsansvarlig i Olrudgruppen. Han kunne i går presentere en hall som er overlevert i henhold til de avtalte kostnader på 57 millioner kroner, pluss én million kroner til diverse utstyr, pluss moms. Hallen har 1.621 sitteplasser. Antallet tilskuere kan økes med 300–350 ved hjelp av telescoptribuner bak det ene målet Det er det tatt konstruksjonsmessig høyde for.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.