Det bekrefter Storhamar-trener Arne Senstad ovenfor HA-sporten søndag.

- Hun kom hit i helga, og blir med på trening fra mandag. Hun blir ikke spilleklar til Stabæk-kampen onsdag, men er klar til helga igjen, sier Senstad, som inrømmer at han har kikket etter nye spillere en stund.

- Vi har hatt så mange ute nå at det egentlig er helt nødvendig for oss å få inn noe. Både med tanke på at vi skal ha et sterkt nok mannskap, men også for å ha nok spillere med i treningssammheng, sier Senstad som også kan fortelle at det er en anvendelig spiller som kommer inn.

- Hun er en høyrehendt bakspiller, men har spilt mye på høyresiden og i midten. Hun er flink til å trene, men er ingen typisk skyttertype. Jeg håper hun kan passe inn i vårt  spill.

31-åringen har spilt i polsk eliteserie i mange år, og har den siste tiden vært proff i Tyrkia.

- Trøbbelet nå med å hente spillere er at det finnes så lite som er godt nok. Jeg kjenner Kobylecka gjennom (Reidar) Møystad. Hun har spilt for han i Polen. Det er også han som ordnet kontrakten i Tyrkia, men det funket ikke helt. Vi slo til nå da hun kunne bli løst fra kontrakten. Jeg er sikker på at det er det beste vi kunne få til nå, mener Storhamar-treneren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.