HAMAR: Inger Senstad kaller seg selv en potet i håndballsammenheng. Hun kan brukes til det aller meste, og slik var det definitivt i går.

Mot Våg fikk Inger arbeidsforhold som hun stortrivdes med.

Startet på streken
23-åringen startet som strekspiller og dundret inn mål.

Etter hvert ble hun kjørt ut som bakspiller.
Og hun fortsatte sine scoringsraid.
- Inger passer veldig godt i bakrollen når vi møter så offensive forsvar som Våg spiller, fastslår trener Senstad.
Og håndballspilleren Senstad er ikke i nærheten av å være uenig med onkel Arne.
- Jeg sier ikke nei til å slåss litt heller, men jeg er en spiller som liker å rykke og finte i rommene som oppstår. Det er når vi møter så offensive forsvar, jeg har min styrke. I en sånn kamp som i dag, når Anja Edin og Kamilla setter fart på spillet, løper vi lett igjennom. Og vi er så godt trent, at vi kan løpe både fort og lenge, smiler Inger Senstad.

Drømmerollen
- Hva er drømmerollen din på håndballbanen?

- Fra jeg var liten, har jeg spilt i mange posisjoner, og det er det jeg trives best med nå også. Jeg er ingen langskytter, mer enn fintespiller, men det er moro å spille på strek også. Så drømmerollen er å få være allsidig.
Uten korsbåndskadde Izabela Duda, må Storhamar spille på en litt annen måte enn de gjorde med en så sentral skytter på laget.
- Vi får ikke gjort noe med at Iza er ute, så vi må i stedet se framover. Men jeg synes vi var litt i gang og spilte det spillet vi er gode på, mot Våg. Dagens seier var en lagseier, mener Inger Senstad.

En lagseier
- Når scoret du åtte spillemål sist?

- Det vet jeg ikke. Jeg er ikke så opptatt av egne scoringer heller. Hadde ikke de andre på laget vært så gode, så hadde heller ikke jeg kommet i posisjon til å score. Dette var en lagseier, og det liker jeg godt. Jeg er et veldig lagmenneske, fastslår 23-åringen, som er i ferd med å utdanne seg til vernepleier.

Arne Senstad fornøyd
Arne Senstad jobber hardt for å utvikle Storhamar videre. Han synes han har et godt lag på gang, og setter krav til spillerne i forhold til det.

Etter gårsdagens kamp hentet han fram superlativene:
- Jeg synes jentene viste veldig mye bra i denne kampen, og innimellom var dette et steg i riktig retning. Det er moro at vi spiller så god håndball, og det var en periode i 1. omgang da også forsvarsspillet var veldig bra, mener Arne Senstad.
Han var også fornøyd med at kontringsspillet var tilbake.
- Jentene løper mye og fikk også belønning for det, sier Senstad.

På bronseplass igjen
Forrige sesong overrasket eliteseriedebutanten de fleste med å ta seriebronse. Nå måtte Storhamar starte denne sesongen med minus to poeng på grunn av et underskudd i 2007. Med gårsdagens seier, er Storhamar oppe på bronseplass igjen - a poeng med Nordstrand og Tertnes.

Onsdag får Storhamar besøk av Njård. Selv om det ble tap for Oslo-laget i fjor høst, er det ingen grunn til at de gule og blå skal gi fra seg bronseplassen etter at Njård har besøkt Prestrudhallen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.