HAMAR: Kampen mot Lillestrøm, ble bare oppvarming for talentene fra Hamar Vest. De vant enkelt med åtte mål.
Knuste Stabæk
Stabæk som er blant de beste lagene i Norge, hadde ikke noen muligheter mot et sprudlende hjemmelag. Stabæk er som kjent et lag som masseproduserer landslagsspillere i alle årsklasser.

Mot Storhamar så det ut som de hadde tapt på forhånd. Hjemmelaget sto fram som et lag med stor L.
Trenerduoen Stein Erik Westvold og Kristine Lillejorde, var stolte av sine spillere etter endt kamp.

Jevnt mannskap
- Det er klart vi er storfornøyd med det jentene presterer. Vi har en gjeng jenter som trives i hverandres selskap. De er meget treningsvillige, noe som gjør dem gode. Den viktigste årsaken til det de presterer, tror vi ligger i at alle jentene er like gode. Ingen såkalte stjerner på laget vårt. Slik vi ser det, så er det en stor fordel, for det hjelper lite at motstanderen tar ut en av våre spillere. Da er det andre som står fram, sa duoen nesten i kor.
Snart på toppen
Med disse to seirene, er Storhamar for fult med i toppen av Østlandsserien. Seks kamper, og ti poeng, er det bare Sarpsborg og Fjellhammer som kan tukte.

Og fortsetter framganger for disse jentene, er det ikke lenge før noen av de er moden for større oppgaver.

håndballfaktaStorhamar - LHK 18-10 (11-2)
PRESTRUDHALLEN: Kamper i Østlandsserien for jenter 14 år., søndag.
100 tilskuere.
STORHAMARs LAG: Anja Kampenhøy, Hanna Nymoen Lund (målvakter) - Elisabeth Palfi 2, Sandra Muri Kristiansen 1, Elise Skinnehaugen 4, Emma Skinnehaugen 4, Jenny Kristine Kvisgaard, Ane Brandsnes, Pia Westvold, Sofie Elvos 4, Mia Larsen 2, Marte Holt Larsen 1.

Storhamar - Stabæk 20-14 (12-8)STORHAMARs LAG: Anja Kampenhøy, Hanna Nymoen Lund (målvakter) - Elisabeth Palfi 2, Sandra Muri Kristiansen 4, Elisa Skinnehaugen 4, Emma Skinnehaugen 4, Jenny Kristine Kvisgaard, Ane Brandsnes, Pia Westvold, Sofie Elvos 6, Mia Larsen, Marte Holt Larsen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00