HAMAR: - Det har så langt vært en meget vellykket sesong for våre håndballrekrutter, sier Reidar Møistad, som er trener og spillerutvikler i Storhamar.

Førstkommende lørdag kan Storhamars annetlag rykke opp i 2. divisjon. Da møtes Storhamar 2 og Nannestad i Prestrudhallen. Med seier er klubbens rekruttjenter klare for 2. divisjon.
Skulle det bli tap, har Storhamar et par matchballer til: mot Kongsvinger 10. mars og mot Toten 22. mars.
Storhamar har til nå spilt 17 kamper i 3. divisjon. Vunnet 15 og tapt to. Scoret om lag 35 mål i snitt pr. kamp.
Et opprykk vil gi et vesentlig bedret kamptilbud for Storhamars rekrutter neste sesong.
Mange av de samme jentene har også spilt på J18-laget i Spar-serien og i Lotto-serien for J20.
J18-laget kvalifiserte seg for Spar-serien (de 16 beste 18-årslagene i Norge), og. Storhamar har ikke deltatt i denne landsomfattende serien siden 1985-årgangen med Kamilla Sundmoen og Marita Brennodden var tenåringer.
I tillegg kvalifiserte Storhamar seg til Lotto-sluttspillet for J20. Der spiller de innledende runde mot Bækkelaget og Asker lørdag 28. mars før eventuelt finalespill søndag 29. mars.
- Her skal vi nok regnes blant de 5-7 beste lagene i Norge, mener Reidar Møistad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.