(Storhamar - Glassverket 22-26)

Nervene lå tykt utenpå Storhamar-jentene i førsteomgang, og de gjorde hele 16 personlige feil.

Kaptein Kamilla Sundmoen mener at Storhamar fikk som fortjent i kveld.

- De er ikke veldig gode, det er vi som er altfor svake. Dette var en elendig kamp, og det er så skuffende, sier hun.

974 tilskuere hadde tatt turen til Boligpartner Arena i kveld.

- Vi skulle gjerne spilte bedre, og det gjelder spesielt meg. Jeg spiller elendig, sier Sundmoen, som kun scoret to mål.

god lidén

Glassverket startet best, og det var også gjestene som fikk den første scoringen. De ledet 4-1, men Storhamar spilte seg opp og tok føringen.

Gabriella Juhasz, som har vært veldig god i åpning, sto for sesongens første SIL-goal.

Da kampen hadde vart i 20 minutter, ledet Storhamar 10-9.  Danske Lise Binger som hadde vært lagets beste spiller. Lynvingen sto bokført med fire scoringer. 

Glassverket tok over mer og mer, og de kunne gå til pause med 12-11-ledelse.

Lise Binger og Betina Rieglehuth sto begge med fire scoringer etter de første 30. 

svak åpning

Da Glassverket satte inn sinn tredje scoring etter pause, var det nok for Arne Senstad.

Treneren var illsint nede på linjen, men uten at laget responderte som han ønsket.

Gapet ble større og større, og Storhamar var etter hvert sjanseløse.

Scoringer for Storhamar: Kamilla Sundmoen (2), Gabriella Juhasz (2), Elise Skinnehaugen (1), Ellen Marie Folkvord (1), Tonje Enkerud (3), Lise Løke (4), Lise Binger (5), Betina Riegelhuth (4).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.