HAMAR: - Erfaringene har vist at vi begynner å få en avskalling i deltakelsen i de eldste årsklassene. Derfor kunne jeg tenkt meg å trekke ut disse lagene og kjøre et eget cupopplegg for dem i Prestrudhallen, sier Jørn Lyberg. Han har luftet sine tanker for de forskjellige komiteene i Storhamar Cup.

Ingenting er vedtatt ennå, men Lyberg peker på hvilke muligheter en utvidelse av Prestrudhallen vil gi.

Liker ikke kunstgress
I dag kjører Storhamar hele arrangementet i Vikingskipet. Noe som er noe nært ideelt på alle måter. Det eneste skåret i gleden, er at de eldste spillerne ikke finner det tilfredsstillende å spille på kunstgress. Flere og flere velger derfor å holde seg borte fra Storhamar Cup.

Selv om Storhamar Cup setter kvaliteten på turneringen foran kvantiteten på antall lag, mener de at de eldste aldersklassene hører med i turneringen og det er dette Lybergs intiativ retter seg mot.

Losji og dugnad
Forutsetningen for at dette skal gå i orden, er at Storhamar Cup finner overnattingsmuligheter for enda flere spillere og at det også kan skaffes dugnadsmannskap for ytterligere en arrangementshall.

- Hittil er dette bare en tanke som kan diskuteres, sier Lyberg. Han ser ikke bort fra at tanken en dag blir til realitet.
I pinsehelga har 3.200 spillere og ledere vært i aksjon i Vikingskipet. Turneringen er, som vanlig, arrangert uten plett og lyte.

Ingen store problemer
- Vi har vært heldige og unngått alvorlige skader og problemer av noe slag. Solen har, bokstavelig talt, skint over Storhamar Cup slik den har gjort så lenge jeg kan huske, sier Lyberg.

Lyberg retter også en stor takk til dugnadsmannskapene som har stått på og gjort en fenomenal jobb i løpet av pinsehelga.
- For meg som har vært med i 23 år, og føler å ha fått en slags eierandel i arrangementet, er det rørende å se at andre stiller opp og gjør en jobb det virkelig står respekt av. Jeg er veldig stolt av det apparatet vi har hatt i sving, sa Lyberg.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.