Storhamar jobber med å erstatte Anja Edin. Målet er å finne en bakspiller oppunder landslagsklasse pluss en målvakt.
Hamar
I Storhamar er både daglig leder Erik Stensrud og trener Arne Senstad helt klare på at klubben først og fremst jobber med å få med alle spillerne fra årets stall, bortsett fra Anja Edin, videre.
Storhamar har til hensikt å erstatte Edin med en profil.
- Vi har spillere i kikkerten, og i utgangspunktet går vi for spillere som er i Norge, sier Erik Stensrud.
- Vi har foreløpig ikke vært i kontakt med noen fordi vi først og fremst ønsker klare svar fra de spillerne vi allerede har. Vi ønsker å ha med alle videre samtidig som vi også ser i egen klubb og i eget nærmiljø, sier Stensrud.
Klubbledelsen har ikke fått signaler om at noen andre enn Anja Edin drar fra klubben, og Erik Stensrud er godt i gang med spillersamtaler.
- Vi har snakket med de fleste, og det har vært positive samtaler. Nå håper vi å få svar fra alle i løpet av februar, sier Stensrud.
landslagsklasse
Det er en bakspiller Storhamar ønsker seg når Edin forlater klubben, og Arne Senstad sier at de innad i klubben har diskutert noen navn, men at det ikke har vært opprettet kontakt med noen spillere.
- Vi ønsker å hente noen som kan forsterke laget, og da må det være en spiller som er oppunder landslagsklasse. Men dette kan jo også være spillere som ønsker seg ut av landet, så vi får etter hvert opprette kontakt. Vi kommer til å sette opp ei liste med navn, så får vi se hva som er mulig, sier Arne Senstad.
Han ønsker ikke å gå ut med noen navn på aktuelle spillere.
Camilla Herrem?
Tidligere har det vært snakket om at det kunne være aktuelt for Elverum og Storhamar å få til en pakkeløsning med håndballparet Steffen Stegavik og Camilla Herrem.
Både Erik Stensrud og Arne Senstad vet at Elverum har sett på en slik mulighet, men sier at Storhamar ikke har vært i kontakt med Herrem.
- Det har heller ikke vært aktuelt for oss å kontakte Herrem. Vi ønsker å satse på Gina Lorentsen og Linn-Marie Birkeland på venstrekanten, og jeg håper begge to blir med videre, sier Senstad.
Når det gjelder målvaktsituasjonen, er den uendret.
Storhamar har ikke gitt opp håpet om å få på plass en keeper før overgangsvinduet stenger, men akkurat nå står de uten noen konkrete navn. Men til neste sesong skal de i hvert fall ha på plass en.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00