Felles for Storhamar i begge disse sluttspillkampene er at prestasjonene har svingt veldig. Fra det store til det elendige, der de svake periodene har vært litt for dominerende. Mot Tertnes åpnet Storhamar-jentene bra, og ledet 6-2 før Tertnes snudde det hele til 7-6 i sitt favør.
Selv om de personlige feilene florerte, var det Storhamar som var i føringen og ledet 16-15 ved pause.
Etter pause falt prestasjonsnivået igjen. Tertnes var ved et par anledninger oppe i firemålsledelse, men så presenterte Anja Edin seg.
Hun hadde bare scoret ett mål i 1. omgang, og etter pause tok hun skikkelig tak og scoret åtte spillemål. Hun reduserte da også til 31-32, og hadde sjansen helt i sluttsekundene, men i kamp med klokka fikk hun litt for dårlig tid til å avslutte på sin beste måte.

Les mer om Storhamar i papirutgaven mandag

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.