I går ga hun daglig leder i Storhamar håndball, Erik Stensrud, beskjed om at hun blir i klubben i første omgang for ett nytt år.

Erik Stensrud innrømmer å ha fått en bekreftelse fra langskytteren og regner med at hun kanskje signerer kontrakten på første fellestrening etter en treningsfri helg, tirsdag.

- Vi er selvsagt kjempegodt fornøyd med å få med oss Betina videre. Hun har vært her såpass lenge nå, at hun er blitt en av kontinuitetsbærerne i klubben. Hun er en viktig brikke for å ha en stabil spillerstall, men også for å sikre videre utvikling av både klubben og laget.

Vært i tenkeboksen

Betina Riegelhuth innrømmer at hun har vært i tenkeboksen en stund før hun tok avgjørelsen om å bli i Storhamar. Hun har vurdert tilbud fra andre klubber, men trivselen med å bo i Hamar, og utsiktene til å få en ny arena og spille sammen med de spillerne som har vært med i vinter, var avgjørende for at hun valgte å fortsette i klubben.

- Storhamar har mye spennende på gang. Det mye positivt som skjer, ikke bare med hall, men også sportslig. Nå er vi i ferd med å gjøre unna det første året med ny trener. Dette året har vist at klubben har mange talenter å bygge videre suksess på. Med ett år til med lagbygging, skal vi bli enda bedre enn fjerdeplassen vi tok denne sesongen og jeg håper selvsagt at vi får utvikling på alle områder gjennom en ny sommer med mye trening.

60 prosent jobb

Betina Riegelhuth har fått beskjed fra landslagsledelsen om at de gjerne ser henne i 60 prosent stilling i hennes sivile jobb. Dette er en ordning hun trolig kommer til å fortsette med.

- Jeg fikk beskjed om at dette var ønskelig sett fra et landslagsperspektiv, derfor lytter jeg selvsagt til det, sier Betina som mener hun kan leve av 60 prosent jobb og det hun tjener som håndballspiller.

- Det skal kunne gå rundt, sier hun.

Med Betina på plass og ja fra Kristin Høybakken og Tonje Enkerud, begynner brikkene å falle på plass for Storhamar. Emma og Elise Skinnehaugen kommer også til å få plass i A-stallen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.