På mandagens årsmøte ble det gjort rede for både årsregnskapet 2015, og budsjettet for 2016.

I 2015 hadde Storhamar Håndball Elite 3.357.026 kroner i lønnskostnader. I 2016 er det budsjettert med 3,5 millioner kroner på samme post.

– Det blir litt mer penger å bruke på lønn til spillere, i og med at vi har en rimeligere administrasjon hvor det kun er Sten Morten (Johansen) som jobber 50 prosent, og det meste av det er på dugnad. Men det er omtrent det samme som vi hadde i 2015. Det blir kanskje et par hundre tusen kroner mer. Vi har ikke mer penger å bruke, forteller styreleder i Storhamar Håndball Elite, Øystein Holtet etter årsmøtet mandag kveld.

Senstad med ess i ermet

Styrelederen mener likevel Storhamar skal ha et godt lag når de klatrer opp til eliteserien etter sommeren.

– Vi har hatt et eliteserielag denne sesongen, og mener det skal være nok til å kunne ha et godt lag neste sesong. Uansett bruker vi ikke mer penger enn vi har, er den klare beskjeden fra Holtet.

Trener Arne Senstad legger imidlertid ikke skjul på at han får utfordringer med tanke på eliteseriestallen.

– Vi er helt nede på minimum. Vi må slite for å få en god nok stall, og det er en del klubber som er atskillig bedre stilt enn oss der, sier Senstad som er klar på at han må ha noen nye spillere.

– Vi er avhengig av å få inn noen spillere som er gode nok. Det blir en kjempeutfordrende jobb å få kabalen til å gå opp. Vi kan ikke hente spillere som vil hit på grunn av pengene, da må de dra til Sørlandet. Vi håper det er andre ting som kan knytte de riktige spillerne til oss. Jeg føler vi har noen ess i ermet som jeg håper vi kan få til, sier treneren og smiler lurt.

må ha pluss 600.000 kroner

Årsmøtet mandag gikk smertefritt for seg. Allerede i helga ble det klart at klubben gikk i pluss med over en million kroner i 2015, og at gjelden har sunket fra 3,8 millioner i sommer til 1,75 millioner ved nyttår.

Styret fikk skryt fra medlemmene for sin innsats i 2015.

I årsmeldingen sto det også at klubben i snitt de neste tre årene skal gå i pluss med 600.000 kroner.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.