På mandagens årsmøte ble det gjort rede for både årsregnskapet 2015, og budsjettet for 2016.

I 2015 hadde Storhamar Håndball Elite 3.357.026 kroner i lønnskostnader. I 2016 er det budsjettert med 3,5 millioner kroner på samme post.

– Det blir litt mer penger å bruke på lønn til spillere, i og med at vi har en rimeligere administrasjon hvor det kun er Sten Morten (Johansen) som jobber 50 prosent, og det meste av det er på dugnad. Men det er omtrent det samme som vi hadde i 2015. Det blir kanskje et par hundre tusen kroner mer. Vi har ikke mer penger å bruke, forteller styreleder i Storhamar Håndball Elite, Øystein Holtet etter årsmøtet mandag kveld.

Senstad med ess i ermet

Styrelederen mener likevel Storhamar skal ha et godt lag når de klatrer opp til eliteserien etter sommeren.

– Vi har hatt et eliteserielag denne sesongen, og mener det skal være nok til å kunne ha et godt lag neste sesong. Uansett bruker vi ikke mer penger enn vi har, er den klare beskjeden fra Holtet.

Trener Arne Senstad legger imidlertid ikke skjul på at han får utfordringer med tanke på eliteseriestallen.

– Vi er helt nede på minimum. Vi må slite for å få en god nok stall, og det er en del klubber som er atskillig bedre stilt enn oss der, sier Senstad som er klar på at han må ha noen nye spillere.

– Vi er avhengig av å få inn noen spillere som er gode nok. Det blir en kjempeutfordrende jobb å få kabalen til å gå opp. Vi kan ikke hente spillere som vil hit på grunn av pengene, da må de dra til Sørlandet. Vi håper det er andre ting som kan knytte de riktige spillerne til oss. Jeg føler vi har noen ess i ermet som jeg håper vi kan få til, sier treneren og smiler lurt.

må ha pluss 600.000 kroner

Årsmøtet mandag gikk smertefritt for seg. Allerede i helga ble det klart at klubben gikk i pluss med over en million kroner i 2015, og at gjelden har sunket fra 3,8 millioner i sommer til 1,75 millioner ved nyttår.

Styret fikk skryt fra medlemmene for sin innsats i 2015.

I årsmeldingen sto det også at klubben i snitt de neste tre årene skal gå i pluss med 600.000 kroner.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00