Det bekrefter styreleder Øystein Holtet torsdag formiddag.

- Steen Morten Johansen starter i en 50 prosent stilling som daglig leder fra 1. januar, sier Holtet, som også kan informere om at det ikke var noen andre aktuelle kandidater til jobben.

- Vi har rekruttert fra egen klubb, og han er veldig egnet til denne jobben.

Johansen går av med pensjon fra sin jobb som politioverbetjent ved Hamar politistasjon i februar, og vil en periode overlappe.

Erik Stensrud var den sist ansatte daglig lederen i Storhamar håndball elite. Etter de økonomiske utfordringene klubben har hatt, ble det i sommer ikke ansatt noe ny daglig leder etter Stensrud. Stillingen har vært et samlet dugnadsarbeid. Til nå har klubben kun hatt ett årsverk administrativt. Med Johansen som ny daglig leder øker de til 1,3 årsverk.

- Klubbsekretær Line Ødegaard går ned til en 80 prosent stilling. Vi gjør dette fordi vi mener det er riktig, og vil styrke oss økonomisk og kvalitetsmessig, sier Holtet.

Skulle Storhamars A-lag rykke opp igjen til eliteserien er det også et krav fra forbundet om at klubben må ha minst to årsverk i administrasjonen.

- Vi er nødt til å ha midler for å skaffe oss midler. Å ha mindre enn 1,3 årsverk går ikke. Nå har vi alle jobbet dugnad for å komme oss ut av den økonomiske situasjonen. Dette er et signal på at skuta er på vei i riktig retning. Vi har fortsatt gammel gjeld, som vi kommer til å ha en stund, og har fortsatt et stykke igjen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.