Det bekrefter styreleder Øystein Holtet torsdag formiddag.

- Steen Morten Johansen starter i en 50 prosent stilling som daglig leder fra 1. januar, sier Holtet, som også kan informere om at det ikke var noen andre aktuelle kandidater til jobben.

- Vi har rekruttert fra egen klubb, og han er veldig egnet til denne jobben.

Johansen går av med pensjon fra sin jobb som politioverbetjent ved Hamar politistasjon i februar, og vil en periode overlappe.

Erik Stensrud var den sist ansatte daglig lederen i Storhamar håndball elite. Etter de økonomiske utfordringene klubben har hatt, ble det i sommer ikke ansatt noe ny daglig leder etter Stensrud. Stillingen har vært et samlet dugnadsarbeid. Til nå har klubben kun hatt ett årsverk administrativt. Med Johansen som ny daglig leder øker de til 1,3 årsverk.

- Klubbsekretær Line Ødegaard går ned til en 80 prosent stilling. Vi gjør dette fordi vi mener det er riktig, og vil styrke oss økonomisk og kvalitetsmessig, sier Holtet.

Skulle Storhamars A-lag rykke opp igjen til eliteserien er det også et krav fra forbundet om at klubben må ha minst to årsverk i administrasjonen.

- Vi er nødt til å ha midler for å skaffe oss midler. Å ha mindre enn 1,3 årsverk går ikke. Nå har vi alle jobbet dugnad for å komme oss ut av den økonomiske situasjonen. Dette er et signal på at skuta er på vei i riktig retning. Vi har fortsatt gammel gjeld, som vi kommer til å ha en stund, og har fortsatt et stykke igjen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00