HAMAR: - Jeg har ikke mulighet til å jobbe 24 timer i døgnet, sju dager i uka. Det skyldes familiesituasjonen, og selv om jeg synes det er utrolig synd, er det riktig for meg, sier Trine Larsen til HA-sporten.


Tredje som forsvinner


Hun blir den tredje daglige lederen som gir seg siden november 2008, da Svein-Erik Edvartsen ga seg etter åtte måneder i jobben. I fjor rakk aldri nyansatte Ole Anders Arntsen å begynne, mens Trine Larsen har hatt jobben siden i fjor sommer, og gir seg altså etter halvannet år.
- Jeg visste det ikke kom til å bli en lett jobb da jeg startet, men jeg ønsket at det skulle bli drømmejobben. Det har det ikke blitt i forhold til belastningen.
Hun har små barn på Ridabu, og dårlig samvittighet for at de til stadighet har måttet ta bussen til Hamar Vest fordi mamma har jobbet. Hele tida.
- Jeg tror klubben må forsøke å finne andre måter å løse flere oppgaver på, slik at en ny daglig leder kan konsentrere seg om det som er det viktigste, økonomien. Jeg slutter ikke på grunn av den situasjonen klubben er i, det understreker jeg.


Styrke det frivillige


Leder Ole Erik Hulleberg beklager at Larsen gir seg og er klar på at klubben må skaffe en erstatter.
- Økonomien bestemmer hvordan vi kan gjøre dette, men vi må lyse ut denne stillingen ganske fort.
Hulleberg forklarer at klubben har hatt en dialog på hvordan forholdene bedre kan tilrettelegges for en daglig leder.
- Vi ser at vi må stykke opp oppgavene slik at de er mer overkommelige og at noen vil ta på seg frivillige. Med flere frivillige vil også jobben til daglig leder bli enklere, slik at denne personen kan konsentrere seg om å skaffe inntekter.


Flere på vei inn


Hulleberg og Storhamar har blant annet fått på plass en ny leder for yngres avdeling når Aud Riseng tar over fra 15. november, samt to frivillige som skal dele på arrangementsansvaret i breddeavdelingen. Markedsstillingen på kontoret er imidlertid lyst ut på nytt.
- I tillegg håper vi å få inn en materialforvalter for bredden, og alt dette skal bidra til å gjøre det lettere for daglig leder. Hvis noen synes det høres bedre ut, håper jeg de henvender seg til kontoret vårt så raskt som mulig, humrer Ole Erik Hulleberg.


Lønn på gang


Forrige uke ble det kjent at Storhamar ikke hadde klart å betale ut oktoberlønna til rett dato. Ni spillere og to trenere venter på lønn, og det gjør også daglig leder.
- Jeg har heller ikke fått lønn, men sånn må det være. Alle for en.
Hun håper å kunne betale ut oktoberlønna snart, men ser at klubben har flere utfordringer.
- Det er ikke lenge til 20. november, og jobben med å få inn inntekter er stor, som for mange idrettslag. Allerede i fjor slet vi med noen lønningsdatoer, men da fanget ikke media det opp, sier Larsen.
Hun går tilbake til sin jobb i Adecco fra 1. februar, og til å bli frivillig i Storhamar.
- Jeg skal bistå med å finne rett person og til å lære opp denne, og så skal jeg jobbe det jeg kan for Storhamar på fritida. Med god samvittighet overfor meg sjøl, familien og klubben.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.