HAMAR: Først når 2. divisjonslaget AK 28 og eliteserieklubben Sola har gjort opp sitt mellomværende 15. september, blir det klart om Storhamar skal spille hjemme eller borte i 4. runde i NM.
Det ville være en stor overraskelse om 2. divisjonslaget fra Kristiansand slår det nyopprykkede eliteserielaget Sola, og med seier til Sola, blir det tur til Rogaland for Storhamar. Kampen skal spilles innen onsdag 29. september, og 13. oktober møtes de to lagene igjen i seriespillet. Også det på Sola.
- Jeg registrerer at det er blitt en ny bortekamp etter å ha vært på bergenstur i 2. runde. I fjor fikk vi også bare bortekamper, og vi spilte ute helt til vi ble slått ut, sier Senstad.
Da ble Storhamar slått ut i 4. runde av søndagens seriemotstander, Vipers.
- Jeg tror nok at Sola går videre, og det er jo et lag vi bør slå hvis vi har tenkt oss til Spektrum. Men det er et eliteserielag, og vi er avhengig av å komme skikkelig i gang. Det er ikke snakk om å frykte 4. rundemotstanderen, men vi har respekt, sier Senstad.
Her er trekningen: Nordstrand-vinner Halden/Fredrikstad, vinner-Bjørnar/Tertnes-vinner Sverresborg/Selbu, Larvik-vinner Bækkelaget/Flint, Byåsen-Gjerpen, Gjøvik-Jotun, Storhamar-vinner AK28/Sola, Vipers Kristiansand-Levanger, Njård-vinner Bravo/Stabæk.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.