Kamilla Sundmoen tror Norge blir verdensmester i håndball foran Montenegro og Brasil.
Storhamar-kapteinen er på linje med flere av landslagstrenerne når hun tror Norge og Montenegro tar de to første plassene i årets VM. Norge er tittelforsvarer, men Montenegro vant EM-finalen mot Norge i fjor.
- I mine øyne er Norge og Montenegro favorittene, sier Frankrikes nye trener Alain Portes til ihf.info.
Rannveig Haugens tidligere sjef i Leipzig, Heine Jensen, er nå Tyskland-sjef og er inne på det samme som Portes.
- Norge og Montenegro først, men det er flere andre aktuelle som Brasil og Frankrike.
Skulle Norge vinne gull, har jentene forhandlet seg fram til en seiersbonus på 75.000 kroner. Sølv gir 50.000, bronse 35.000, 4. plass 12.000, 5. plass 5.000 kroner.
I tillegg får hver spiller 30.000 kroner hvis de sikrer plass i neste VM-sluttspill.
For Kamilla Sundmoen er det ikke pengene hun kunne ha sikret seg, som er viktigst.
- Pengene er overhodet ikke det sureste. Det er ikke det som har vært motivasjonen min for å kjempe om en VM-plass, selv om det hadde vært greit med 100.000, sier hun med et smil.
Og på skadefronten kan Sundmoen melde om at hun blir bedre dag for dag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.