Skadeplagete Martine Hovden er endelig tilbake på banen mot gamle lagvenninner i Fredrikstad.

Men forutsetningene før kampen er helt annerledes enn hva både Martine og hennes lagvenninner hadde forestilt seg før sesongen startet. I kveld spiller jentene fra Hamar vest for et videre liv i eliteserien.

Ikke forberedt

- At vi skulle havne i bunnstriden er veldig uventet for oss, men innerst inne har jeg tro på både meg sjøl og laget vårt, sier Martine som har hanglet store deler av sesongen.

Bakspilleren var på banen de to første kampene i høst, men så var hun borte i åtte kamper.Mot Larvik var hun igjen på tribunen, etter å ha fått noe spilletid de fire foregående kampene.

Skaden er ikke 100 prosent leget ennå, men nok til at hun melder seg klar til kamp i kveld.

- Det har gått fryktelig tregt å komme tilbake, og egentlig gleder jeg meg til sesongen er over så jeg kan begynne å rette fokuset mot neste sesong, sier Martine, som står med fem mål i en sesong de fleste regnet med ville bli hennes store gjennombrudd.

Må berge plassen

- De siste kampene blir veldig viktig for oss, og vi kan starte med å ta med oss to poeng fra Fredrikstad. Da får vi ei luke ned, og vi er også bedre enn dem på innbyrdes oppgjør, sier Martine.

Storhamar slo Fredrikstad med 12 mål hjemme i Prestrudhallen, og sjansene for å være bedre enn kveldens motstander innbyrdes er derfor god - om lagene skulle ende opp med like mange poeng.

Endelig Sterkere lag

For Storhamars nye trener, Tormod Steen, ser det litt bedre ut når han teller opp spilleklare Storhamar-jenter.

- Martine er med i kveld, og i tillegg håper jeg veldig at Lise Binger også er klar igjen. Med disse to tilbake ser ting straks litt bedre ut, sier Steen som håper en bunnkamp ikke gjør jentene nervøse og stresset.

- Jeg gleder meg til å se jentene gå ut i krigen og matche Fredrikstad på nettopp det. Hjemmelaget er mye skarpere nå enn hva de var før jul, men i kveld har vi ingenting å skylde på eller gjemme oss bak, mener treneren.

Så langt denne sesongen har Storhamar tapt mot alle lag som ligger foran på tabellen, med unntak av Nordstrand.På den positive siden - laget er ubeseiret mot lagene bak på den samme tabellen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.