Storhamar-kapteinen begynner å bli vant til å se laget sitt fra sidelinjen etter en del skader. Men etter å ha slått Stabæk 26-25 i kvartfinalen i sluttspillet, kastet hun seg inn i seiersjubelen og vil være med igjen.

Hun smilte enda bredere etter å ha sett at Storhamar trakk Byåsen i semifinalen.

- Vi må naturligvis gå for finalespill nå, fastslår Kamilla.

Verre mot Larvik

For både hun og alle som følger litt med i norsk kvinnehåndball, vet at det tross alt ikke er like vanskelig å slå Byåsen i to kamper som å gjøre tilsvarende mot Larvik.

Slik er det bare.

Så får vi se om Kamilla er i Prestrudhallen med trøye nummer to når Byåsen kommer til Hamar førstkommende søndag. Det kommer et returmøte også, og det spilles i Trondheim 30. april.

Tiden gikk og gikk før det virkelig tok av i Prestrudhallen i går kveld. Først scoret Stabæk, så var det Storhamar sin tur. Opp og ned. Slik fortsatte kampen, og det sto naturligvis uavgjort ved pause: 16-16.

I siste del av 2. omgang markerte Storhamar styrkeforholdet

Hannah Zimmergren

Stine Lidén startet i mål for Storhamar, men da Stabæk scoret sitt sjette mål for dagen, byttet hun med Hannah Zimmergren.

Og Hannah skulle vise seg å bli svært viktig for Storhamar. Målvakten som ble kåret til Storhamars beste i går kveld, kom riktig nok ikke helt opp mot landslagskeeper Silje Solberg, men spilte en avgjørende rolle for Storhamar med mange herlige redninger.

Maja og Betina

Også har vi Storhamars to distanseskyttere representert ved Betina Riegelhuth og Maja Jakobsen.

- Det gikk litt opp og ned i denne kampen, men det ble flest treff heldigvis. Også var det ekstra moro å vinne over det laget som slo oss ut i tilsvarende kamp i fjor. Jeg tror det blir lettere å få til to jevne kamper mot Byåsen enn mot Larvik, smilte sjumålsscorer Maja Jakobsen da trekningen var klar.

Og la oss for all del ikke glemme Betina Riegelhuths rolle oppe i dette.

Betina ble veldig viktig for Storhamar mot slutten av kampen.

Hun utlignet til 21-21, la på til 23-21 og 24-21 før hun gjorde 26-24 på straffekast. Fire avgjørende mål for Storhamar.

Og har du ikke fått med deg hvem Larvik møter i sin semifinale, ja, så er svaret Tertnes.

Les også
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00