Kamilla Sundmoen dro rett på Storhamar-trening etter at hun kom hjem fra Ungarn i går kveld.
Der snakket hun med Simonsen.

- Forsiktig optimist

- Jeg er forsiktig optimist. Det kan være muskulært, og da blir hun klar igjen ganske raskt. Men det er vanskelig å si før vi får gjort grundigere undersøkelser. Vi jobber videre tirsdag, og jeg vil ha en MR-undersøkelse så fort som mulig, sier Simonsen, og fortsetter:
- Det går riktig veg, hun er i bedring, men jeg blir overrasket hvis hun kan spille mot Oppsal onsdag, sa Simonsen sent i går kveld.

Tar ingen sjanser

Kamilla Sundmoen var i bedre humør etter møtet med Simonsen.
- Hvis det er muskulært, så er jo det bra. Da er jeg raskere tilbake. Vi får se, og håpe på det beste. Etter å ha vært ute ett år med skade tar jeg uansett ingen sjanser nå. Det er bedre i dag, og det er positivt, men å spille onsdag er trolig uaktuelt, sa Storhamar-spilleren i går kveld.

Smerter på natta

Hun pådro seg skaden i Ungarn hvor hun spilte en firenasjonersturnering med rekruttlandslaget. Det var natt til lørdag, etter kampen mot Ungarn, at smertene i området mellom setemuskulaturen og hofta kom.
Sundmoen prøvde seg lørdag, men var sjanseløs.
For ett år siden ble Kamilla Sundmoen skadet etter å ha briljert for A-landslaget i forkant av EM.
En smell i kneet ødela EM-sjansene og mye mer.
Nå håper altså Storhamar-spilleren at hun er raskt tilbake, slik at hun rekker å imponere landslagstrener Thorir Hergeirsson nok til å få en VM-billett.
- I den eneste kampen jeg klarte å spille i Ungarn fikk jeg i hvert fall vist meg fram fra en god side, sa Kamilla Sundmoen til HA-sporten søndag.
Norges rekruttjenter spilte uavgjort mot Ungarn, som hadde fullt lag. I helga ble det tap mot Kroatia og Brasil. Betina Riegelhuth ble Norges toppscorer lørdag.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00