I starten av august reiser Storhamar Håndball til Koszalin, der den tidligere Arne Senstad-assistenten Reidar Møistad har vært trener tidligere.

Laget skal være der i en uke, og de skal møte tre polske toppserielag. Koszalin og Mielno er allerede klare for kamp, og det jobbes for å få til en match mot Gdansk.

– Vi ser fram mot den turen, og vi ser fram mot å få møte så god motstand. Det er ikke bestemt hvilket lag det tredje blir, men vi får uansett god matching, sier Storhamar-trener Arne Senstad.

viktig for det sosiale

Arne Senstad legger ikke skjul på at han er glad for at laget kan få en god treningsuke før sesongen drar i gang.

– Vi trenger den uka sammen, for det er mange av jentene som har vært ute med skader i en lengre periode, og derfor tror jeg vi har godt av å dra på tur. Vi får gjort noe sosialt sammen, og vi får trent godt og fokusert. Jeg ser fram til den uka sammen med jentene, sier Arne Senstad til HA-sporten.

flere usikre spillere

Senstad håper å kunne ha Kamilla Sundmoen frisk og rask til seriestart.

– Det har sett ganske bra ut for Kamilla etter at hun begynte å trene igjen, og det har kanskje sett enda litt bedre ut enn hva vi trodde på forhånd, sier Senstad, som har et varig slit med å holde den ivrige playmakeren i øra.

– Hun vil og ønsker så mye, og det er ikke alltid så lett å roe Kamilla ned, men vi kan ikke risikere noe med henne, så vi må si ifra før det skjer noe. Kamilla er utrolig viktig for laget, og vi har også få andre bakspillere friske, sier han.

Senstad har en del utfordringer på skadesiden.

– Betina Riegelhuth kommer til å få mye ansvar, og det passer henne veldig bra. Martine Hovden er bra på gang, og hun kan bli en viktig joker utover høsten. Malene Aambakk kan bli nødt til å operere, men det vet vi ikke ennå.

dårlig kondisjon

I mai testet Senstad jentene sine med en biptest, og han var ikke fornøyd med de resultatene han fikk.

– Jeg er fortsatt ikke fornøyd med kondisbiten. Vi har fått trent godt på styrkebiten, men kondisjonen er ikke bra nok. Der har vi mye jobb igjen å gjøre, og jeg har gitt ut et tøft opplegg til de spillerne som ikke er gode nok på den biten. Kommer spillerne tilbake etter sommerpausen i dårlig form, får vi bare jage dem ut igjen, så enkelt er det, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.