HAMAR: Senstad kunne like gjerne ha lagt til at Storhamar møter et helt landslag. For tar vi Stabæks førstesekser, så har samtlige spillere yngrelandskamper for Norge.

Hvis vi starter i mål, og fortsetter til venstre ving, har Stabæk disse spillerne (med landslag i parentes): Silje Solberg (LK90) - Sara Blankenvoort (LK88), Kristin Nørstebø (LK90), Sara Bredal Oftedal (LK90), Lene Steffensen (LK90-samling) Kristin Andersen (LK 88), Sanna Solberg (LK90).

Samme i eliteserien
I tillegg har Stabæks tidligere Veldre-spiller Kristin Saugstad spilt på 90-landslaget, og Marte Pedersen og Line Bjørnsen har landskamper på 92-landslaget.

- Startoppstillingen på Stabæks juniorlag er den samme som Storhamar møtte i eliteserien i høst, sier Reidar Møistad. Sammen med Arne Senstad skal han lede Storhamar-jentene i formiddag.
Også Hamar-laget har flere spillere med landslagserfaring, men ikke en slik bredde i toppen som dagens motstander.
Stabæk er og blir favoritt, men det hender faktisk at favorittene ryker…

Bryte opp spillet
- Vi må være på topp for å vinne cupfinalen. Alle må gjennomføre en meget god kamp både individuelt og kollektivt, sier Arne Senstad.

- Det blir viktig å bryte opp Stabæks spill og unngå enke angrepsfeil, som fører til at Stabæk kan gå kontra. Det er de nemlig dyktige til, sier Senstad.
Stine Bredal Oftedal er meget sentral som playmaker for Stabæk både på eliteserielaget og juniorlaget.
- Helt klart en veldig god spiller, men de har flere. Vi møter et helt lag med gode spillere, sier Senstad.

- Der er gode nok
På spillemøtet før gårsdagens trening var han opptatt av at jentene skulle greie å gjenskape kampen mot Nordstrand. Det er nemlig den største prestasjonen for Storhamar på veg til finalen.

- Dere er gode nok til å vinne, men da må dere være så gode som dere kan være, sa Storhamar-treneren til spillerne sine.
- Og det er ingen ting å være redd for. Det verste som kan skjer, er at dere taper en håndballkamp. Alle skal få være med på bussen hjem, og alle skal få mat selv om dere ikke vinner, sa Senstad med glimt i øyet.
Etter gårsdagens trening, reiste Storhamar-troppen til Oslo der de overnattet på Toppidrettssenteret og ladet opp til dagens finale.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.