– Det er ikke noe hyggelig det som skjer. Det skader omdømmet til klubben når det stadig dukker opp slike økonomiske saker. Jeg forutsetter at Storhamar Elite nå ordner opp og klarer å skape en bærekraftig økonomi igjen, sier Aspeli.

Aspeli sier de ikke har hatt gruppemøte i Arbeiderpartiet før onsdagens formannskap, men regner med at de vil gå inn for å støtte rådmannens innstilling om å innføre en betalingsplan.

Han tilføyer at han er bekymret for situasjonen til håndballklubben dersom Storhamar ikke får på plass avtalen

– Hva med den nye hallen til 70 millioner kroner?

– Den skal jo brukes 80 prosent av tiden av breddedelen, sier Aspeli.

Rådmann i Hamar kommune er klar på hva som vil bli konsekvensen dersom politikerne ikke går inn for hans innstilling og gir ham fullmakt til å forhandle en ny betalingsavtale:

– Da må vi innfordre gjelden og se på framtidige leieavtaler med klubben, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.