Reidar Møistad slutter i Storhamar etter sesongen. Han begynner som lærer på håndballinjen ved NTG Lillehammer og skal samtidig trene LFH 09.
HAMAR: - Jeg begynner i full jobb som håndballtrener ved NTG Lillehammer 1. august, sier Reidar Møistad til HA-sporten.
Ved siden av skal han trene håndballsammenslåingen Lillehammer Faaberg Håndball 09, som i dag befinner seg på nivå fire.
- Det er spennende rammebetingelser i klubben. Målet er å være i 1. divisjon i løpet av tre til fem år og eliteserien innen sju år.
Ved siden av dette skal Møistad fortsette som landslagstrener for LK92.
- Jeg får nyte topphåndballen sesongen ut, og det er dessverre farvel til Storhamar i denne omgang, sier Møistad.
I to år har han vært spillerutvikler og hatt 18-årslaget og rekruttene i tillegg til å være med Arne Senstad på A-laget.
- Jeg har lært utrolig mye av Arne Senstad om intensitetskrav i spillet. Han er utrolig dyktig til å lage spill og lese spill. Der er han av de beste i klassen, mener Møistad.
LFH 09 har klare ambisjoner med sitt kvinnelag, og Reidar Møistad synes også det blir spennende å ha ansvaret for sitt eget lag.
- Det er rart å dra fra Storhamar nå som det er så mye positivt. Samtidig er det riktig og viktig å komme ut, men samarbeidet med Arne Senstad har gitt mersmak, sier Møistad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.