SANTO DOMINGO: Det norske LK92-laget er klar for finale i ungdoms-VM for kvinner i håndball.
I onsdagens semifinale ble Frankrike slått 22-18 etter en sterk avslutning på kampen. Ved pause var stillingen 10-10.
- Jentene har hatt en fin evne til å samle seg i pausene. Det var enighet om at Frankrikes beste skytter skulle få langt vanskeligere arbeidsforhold, sa landslagstrener Henning Krøger til handball.no.
Etter 17 minutter av annen omgang var stillingen 17-17, men så kjørte de norske jentene ifra. De scoret fem mål på ti minutter og slapp ikke inn noen baklengsmål. På tampen av kampen reduserte det franske laget til 18-22.
Caroline Smith ble norsk toppscorer med seks mål.
Norge møter Sverige i finalen torsdag. Svenskene vant 38-21 over Nederland i den andre semifinalen. (©NTB)
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.