I løpet av fire dager avgjøres mye i bronsekampen i eliteserien. Storhamars sjanse ligger i minst tre poeng.
I løpet av fire dager avgjøres mye i bronsekampen i eliteserien. Storhamars sjanse ligger i minst tre poeng.
Storhamar 23Stabæk 22Tertnes 20
Storhamar 23Stabæk 22Tertnes 20
- Medaljekampen kan langt på vei avgjøres, men alle de tre lagene som kjemper om 3. plassen kan gjøre seg bort mot antatt enklere motstand. Alle har et ålreit toppnivå, men mangler litt den bredden Byåsen har, slik vi kan kjempe om sølvet, sier Storhamar-trener Arne Senstad før oppgjørene mot Tertnes og Stabæk denne uka.
- Hvis vi skulle ryke, blir det veldig vanskelig, men for første gang på flere år har vi ikke minuspoeng, og en situasjon der det kun er opp til oss sjøl. Det er litt godt, og så gjenstår det å se om vi er gode nok.
Kveldens kamp mot bergenserne og eliteseriens toppscorer Linn Gossé ser han på som helt åpen. Lagene spiller jevne kamper hver gang de møtes.
- Utfordringen vår nå, etter de to toppkampene mot Larvik og Byåsen, er at vi har hatt litt for få av toppspillerne våre med. Derfor trenger vi at flere av de gode melder seg på igjen onsdag, hvis vi skal vinne.
I høst vant Storhamar 30-28 i Bergen.
Her er bronseduellantenes siste sju kamper i årets serie. Storhamars viktigste kamp er mot Stabæk. Laget kan ta bronse ved å tape mot Tertnes, hvis de slår Stabæk-jentene, men det holder trolig ikke å slå Tertnes, og tape lørdag.
Tertnes (h) 2
Stabæk (b) 1
Flint (h) 2
Byåsen (b) 0
Levanger (b) 2
Larvik (h) 0
Sola (b) 2
Sum 32Byåsen (b) 0
Storhamar (h) 1
Larvik (h) 0
Sola (b) 2
Gjøvik (b) 2
Vipers (b) 2
Njård (h) 2
Sum 31

Storhamar (b) 0
Sola (h) 2
Larvik (b) 0
Gjøvik (h) 2
Njård (b) 2
Fredrikstad (b) 2
Vipers (h) 2
Sum 30
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.