HAMAR: Storhamar reiser i dag til Tønsberg for å få verdifull matchtrening i Skjærgårdslekene. Laget er garantert fire kamper, og den første går mot Glassverket i kveld.
Arne Senstad sier til HA-sporten at han har en skadesituasjon på sentrale spillere som han kommer til å ta hensyn til.

Vonde knær

Kamilla Sundmoen og Anja Edin har de siste sesongene slitt med vonde knær.
- I Anjas situasjon har vi hatt et spesielt opplegg med TNT under opptreningen. Anja har trent med oss annenhver dag, mens Kamilla har vært litt til og fra. Hun har en krevende spillestil, og det er viktig at vi tar hensyn til begges situasjon. Det er bare noe vi må gjøre, sier Arne Senstad om to av Storhamars mest verdifulle spillere.
Kamilla ble nummer tre på toppscorer lista forrige sesong med 128 mål på 21 kamper, mens Anja Edin prikket inn 98 mål på 20 kamper. 97 av disse var rene spillemål, og det var faktisk ett mer enn Sundmoen.

Flere skader

Men Storhamar har flere skadde spillere. Ane Emilie Søbstad har fortsatt problemer med et operert kne og står helt over helgens turnering.
- Linn-Marie Birkeland tar det foreløpig litt rolig etter en kneoperasjon, og Sofia Berndtsson, som ble operert for en korsbåndskade i fjor, tåler ennå ikke full belastning, sier trener Senstad.
Om ikke det er nok, pådro Sara Haugli seg en strekk i lysken på trening denne uka, og Kristin Saugstad sliter med ei skulder.

Vil gå til ordentlig

- Jeg har lyst til å gå til skikkelig i noen av kampene, så får vi se om vi må justere litt etter hvert. Dette er først og fremst ei treningsturnering, og jeg har sagt at alle spillerne vil bli brukt i Skjærgårdslekene denne helgen og i Vestfjorden Cup om 14 dager. Det er disse kampene - tillegg til enkelt møter med Elverums guttelag - vi kommer til å ha før seriestart. Derfor er det opp til spillerne selv å vise seg fram og bestemme hvem som skal på banen mot Gjøvik 3. september.

Hele stallen med

Storhamar reiser med hele A-stallen til Skjærgårdslekene. Det vil si 16 spillere: Sara Haugli, Stine Lidén (målvakter), Kamilla Sundmoen, Gina Lorentsen, Linn-Marie Birkeland, Karoline Fredriksen, Nina Arnfinnsdottir, Anja Edin, Lise Løke, Betina Riegelhuth, Ingrid Alund, Ane Emilie Søbstad (spiller ikke), Kristin Saugstad, Maja Jakobsen, Sofia Berndtsson, Heidi Hanstad.

Starter mot Glassverket

Storhamar spiller den første kampen mot Glassverket i Nøtterøyhallen i kveld.
Glassverket hører hjemme i 1. divisjon, men spilte opprykks kvalifisering mot Fredrikstad i vår - en duell Drammen-laget tapte.
Lørdag er det Storhamar formiddagskamp mot nettopp Fredrikstad i Eikhallen, og ut på ettermiddagen skal Storhamar vise krefter mot Vipers Kristiansand i Wilhelmshallen.
Dette er et lag Storhamar tradisjonelt har slitt mot, og denne sesongen er også landslagsspilleren Kristin Lunde Borgersen tilbake etter å ha blitt mor.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.