I den første kvartfinalen var Martine totalt overlegen ute på banen. I 60 minutter viste hun fram finter, lavt tyngdepunkt, gjennombruddskraft og stort tempo i angrepsspillet. Ikke helt ulikt måten Kamilla Sundmoen har blitt lagets udiskutabelt store, men dessverre for ofte skadete stjerne.

Dusinet fullt

- 12 scoringer er ikke ny personlig rekord, understreker Martine etter den knusende seieren mot Vipers.

- Jeg har laget like mange mål i en kamp tidligere denne sesongen, men i dag var jeg skikkelig i støtet, innrømmer kampens suverene ener.

Et nitrist og utslått hjemmelag lette etter måter å stoppe svært motiverte Storhamar-jenter på, og midt i andre omgang valgte hjemmelagets trener å markere ut langt mer meritterte Maja Jakobsen og Betina Riegelhuth.

Da klarte Martine knapt å skjule smilet.

- Jeg sa «yes» inni meg og fikk et forsvar akkurat slik jeg ønsker, ler jenta som for alvor er med i kampen om å bli årets spiller i Hamar Arbeiderblad, etter hun har vikariert for kaptein Sundmoen med stort hell.

Under utvikling

- Jeg er ikke den beste spilleren i dette laget, men kanskje den som er i sterkest utvikling, sier Hovden, som fortsatt mener at Kamilla Sundmoen er lagets aller beste spiller.

Trener Alfred Örn Finnsson skrøt av alle jentene sine etter å ha knust Vipers i den første kvartfinalen, men la også til at Martine var beste blant mange gode.

- Martine var veldig god i dag, smiler islendingen, som hadde en god følelse i mange timer før kampstart.

Fulgte kampplanen

- Det har vært ekstremt god stemning i laget, og jeg tror dette kommer til å bli en god kamp, sa islendingen før kampen.

Etter kampen smilte treneren bredt.

- Det gikk som jeg hadde håpet. Jentene var fantastiske særlig før pause. Defensivt svært gode og offensivt var alle lojale og fulgte de avtalene vi hadde gjort. Rett og slett perfekt, sier Finnsson som likte at Martine Hovden spilte hovedrollen i laget.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.