HAMAR: I vinter vurderte Marita Brennodden å gi seg med håndballen etter årets sesong. Nå har hun skrevet ny og forbedret toårskontrakt med Storhamar.

Marita Brennodden har skrevet ny toårskontrakt med Storhamar. Men hadde hun ikke fått den oppsvingen, som hun har hatt i vinter, er det ikke sikkert hun hadde blitt med videre.
- Jeg var litt i tvil for noen måneder siden. Jeg hadde egentlig lyst på å gi meg, men forandret fort mening, forteller Marita til HA-sporten.
- Hvorfor ville du gi deg?
- Jeg syntes ikke det gikk så bra, og jeg begynte å tvile på om håndball egentlig var min greie. Men så løsnet det, og håndball ble veldig morsomt igjen, forteller Storhamar-vingen.
22-åringen spilte en strålende match da landslagssjef Marit Breivik var på Hamar for å finsikte Storhamar, og plutselig ble den 22 år gamle venstrevingen tatt ut til landslagssamling med Breivik.
- Nå har jeg bestemt meg for å prøve, og jeg satser enda mer på å gi alt, sier Marita Brennodden til HA-sporten.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.