HAMAR: - Jeg har slitt med beinhinnebetennelse i leggen, men det begynner å bli bra nå, sier Maren Gundersen til HA-sporten.

Storhamar-spilleren fikk det meste av fjorårets sesong ødelagt på grunn av sjukdom og skader. Først var det kyssesjuken, så fikk hun betennelse i et sår i beinet.
I sommer vurderte Maren flere studiesteder, men nå er hun på plass i Trondheim og studerer energi og miljø ved NTNUI.

Studiene først
- Hvorfor Selbu?

- Jeg ville ikke gå til en klubb som Byåsen for å satse helt i toppen. Jeg har fortsatt lyst til å spille håndball, men nå prioriterer jeg studiene. Selbu trener stort sett i Trondheim, og det passer meg bra. Det passer også med 1. divisjon denne sesongen, så får jeg se det an etter hvert, sier Maren.
Storhamar-trener Arne Senstad har Selbu som opprykksfavoritt denne sesongen, men Maren Gundersen har sett for lite av sine lagkamerater til å mene noe bestemt om akkurat det.

Kvartfinale?
- Foreløpig har jeg bare vært på ei trening på grunn av skaden, sier hun.

- Men blir det kvartfinale på deg?
- Det spørs kanskje, men alt kan skje i cupen, sier Maren, som trives veldig godt i Trondheim.
På Storhamar-bussen til Selbu, er det klart at Heidi Tjugum ikke er blant passasjerene.
Trener Arne Senstad var i går ikke helt sikker på om Anja Edin og Kamilla Sundmoen er spilleklare igjen.
De to var med og trente mandag, men Senstad vil ikke ta noen sjanser med Kamilla og Anja i kveldens cupkamp hvis de ikke er helt restituerte.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.