Det var på ingen måte en selvfølge at Storhamar og Maja Jakobsen skulle stikke av med alle poengene mot Glassverket torsdag. 

Kampen var jevn, og differansen aldri større enn tre mål de to lagene i mellom. Men Storhamar klarte altså å styre slite til seg alle poengene. 

- Krigeseier

Kampens store spiller, Maja Jakobsen, var fornøyd med å kunne ta med seg seieren hjem til Hamar fra Terningen arena. 

- For en krigeseier! Tidvis glimter vi til og er gode, men generelt vil jeg si at dette var en kamp der vi måtte slite oss til seieren, sier Jakobsen. 

Spesielt framover på banen mener hun laget har stort forbedringspotensiale. 

- Vi har flere nye spillere i tillegg til Kamilla Sundmoen som er tilbake, og det vil ta tid før vi blir samspilte. Defensivt synes jeg dog vi tar et steg fram i forhold til Fredrikstad-kampen sist. 

Viktig seier

Å vinne mot Glassverket kan vise seg å bli veldig viktig. De er nemlig et av lagene som har blitt sett på som sølvkandidater. 

- De er et veldig godt lag, som har blitt nevnt oppe i tetstriden. Derfor var det både viktig å deilig å slå de i dag. Vi måtte krige til siste slutt, og det var en nerve gjennom hele oppgjøret, sier hun. 

Sluttresultatet ble 19-18. 

Landslaget neste

Selv om hun var best og scoret seks mål, er likevel ikke Jakobsen fornøyd med egen innsats. 

- Jeg har fremdeles mye å gå på. Det er ikke bare å score mål som teller. Likevel var jeg bedre i dag enn mot Fredrikstad. 

Nå venter landslagssamling i Tsjekkia. 

- Jeg gleder meg til samlingen. Det er alltid moro å komme på samling. Tre harde kamper venter, og jeg må bare gjøre alt hva jeg kan for å overbevise. Det er ingen hemmelighet at konkurransen om plassene er knallhard, sier hun. 

Neste seriekamp for Storhamar-jentene er den 29. september mot Vipers Kristiansand. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.