I midten av august i fjor begynte Storhamar å se seg om etter ny målvakt da det ble klart at Sara Haugli skulle ta førstegangstjenesten i sjøforsvaret. Fortsatt er Stine Lidén Storhamars eneste keeper i eliteserien, og det er ennå ingen snarlig løsning i sikte.
Sjekker markedet
- Nei, det er ikke noe nytt, dessverre, sier Arne Senstad.
Han har fortsatt folk som skanner det internasjonale keepermarkedet for seg, men Storhamar begynner også å få litt dårlig tid etter som overgangsvinduet stenger 1. februar.
- Ikke noe konkret nok
- Betyr det at det at Stine Lidén blir eneste målvakt ut denne sesongen?
- Det vil jeg ikke si. Vi jobber fortsatt med saken, og får stadig signaler. Men ingen ting er konkret nok ennå. Det er få målvakter ledig, og det er flere andre klubber som også jakter på keepere. Men det er kjent ute hva vi er ute etter sier Senstad.
Skal klaffe økonomisk
For Storhamar skal det også klaffe med den økonomiske situasjonen klubben befinner seg i. Storhamar er fortsatt under skjerpet overvåking av håndballforbundet, og kan derfor ikke inngå annet enn amatørkontrakter med nye spillere selv. Det betyr at en eller flere av sponsorene må bidra hvis klubben finner en målvakt de ønsker å satse på.
Slik situasjonen vår er, har vi ikke de videste rammene, men vi har også ansvar for Stine. Det er slitsomt å være den eneste målvakten, sier Senstad.
Fire, fem potensielle
Han hadde håpet å finne en målvakt allerede, og Storhamar har vært innom fire, fem potensielle jenter.
- Enten har det ikke passet for dem, eller så har vi ikke vært i stand til å hente dem.
- Det er frustrerende, men vi er innforstått med situasjonen.

Ingen andrevalg
- Hvem står i mål hvis Stine Lidén blir sjuk eller skadet?
- Det vet jeg ikke...
- Men hvem er aktuelle?
- Egentlig ingen. Vi må ta det hvis problemet skulle dukke opp. Noe bedre svar har jeg ikke, sier Arne Senstad til HA-sporten.
Søndag tar han med seg Storhamar til Larvik - klubben som Anja Edin og Gro Hammerseng skal spille for de to neste sesongene.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00