SKIEN: - Ja, det ser sånn ut, ja, sier Jane til HA-sporten. Hun hadde Arne Senstad som trener på Toten i to og et halvt år og trivdes veldig godt med det.

Jane spilte i eliteserien med Toten denne sesongen, og den keivhendte bakspilleren smelte inn 65 seriemål og ble nummer 40 totalt på toppscorerlista.
Det ble nedrykk på Toten.
- Det var nok litt tungt å spille for et lag som hele tiden møtte overmakten i serien. Men jeg fikk lyst til å prøve ett år til i eliteserien, sier Jane til HA-sporten.
Hun studerer jus i Oslo og kommer til å pendle til Hamar der hun også møter de tidligere lagvenninnene fra Toten, Lene Jøranli og Inger Senstad.
På Toten Håndballklubbs hjemmeside presenteres Jane som en uredd spiller med en strålende skuddarm.
- Jeg er godt fornøyd med at Jane sa ja til oss. Da har vi god dekning med to venstrehåndsskytere i Jane og Maja Jakobsen, sier Arne Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.