Navn: Lise Løke
Født: 21.09.1984
Klubb: Storhamar
Meritter: 4. plass 06/07 med Levanger. 1. plass i NM J19 Beach. 3. plass i Beach EM 06/07.
1) Hvordan er søsteren din som søster?
- Hun er den beste søsteren jeg kunne fått. Elsker humoren hennes (den er vel like bra/dårlig som min hehe). Heidi stiller alltid opp for meg uansett hva det måtte være, hun er min beste venn.
2) Hvordan er søsteren din som håndballspiller?
- Hun er sykt sterk i vendingene. Gode mottak og veldig rask i kontra. Syns også hun har bevist at en Løke faktisk kan spille forsvar.
3) Hva liker du best ved søsteren din?
- Rumpa hennes.
4) Hvem er sterkest av dere?
- Liker ikke å innrømme det, men Heidi er fortsatt sterkest. Ut ifra styrkeresultater er jeg like bak ho nå. Men ho skal slås snart, he-he.
5) Hva er hennes beste menneskelige trekk?
- Hun er vanvittig flink med mennesker. Alltid blid og hyggelig, men sta som et esel.
6) Hva er hennes mest rampete trekk?
- Heidi er egentlig veldig lik gutter på det området. Litt rampete, men lurer seg alltid unna. Da vi spilte sammen i Gjerpen, var hun en mester til å gi meg skylden når det var en eller annen spøk hun hadde gjort.
7) Hva irriterte deg mest ved henne i oppveksten?
- Hun irriterte meg aldri. Får jeg 500 kroner nå eller, Heidi?
8) Har hun noen kunstneriske talenter?
- Ikke som jeg vet om, men ho har et sykt talent i å gjøre ting jeg aldri har hørt noen har gjort tidligere. Da Heidi gikk på barneskolen hadde hun glemt løpesko da de hadde gym og skulle løpe 60 metertest. Men dette var ikke et problem for denne jenta. Hun hadde nemlig på seg LAKKSKO. Hun løp da 60 meteren og knuste ALLE. Derfor har hun fått kallenavnet LAKKSKO HEIDI.
9) Fortell noe om henne som de fleste ikke kjenner til:
- Heidi er medlem av et band som ble opprettet i Tyrkia på ferie. Bandet kalte de for THE BAD ONES og består av Heidi og to andre. Heidi er vokalisten i bandet og spiller banjo. En kveld i Tyrkia fikk Heidi en glimrende idé at de kunne holde konsert for et av de lokale utestedene, hvor det var fullt av mennesker. Det vi håpefulle publikummere ikke visste, var at bandet bare hadde øvd på EN sang; nemlig «From Paris to Berlin». Denne sangen gikk da om og om og om og om og om igjen i ca. to timer uten stopp. Etter disse to underholdende timene stoppet Heidi opp og spurte publikum om det var noen som hadde noen ønsker. Heidi tenkte selvfølgelig på andre sanger de kunne synge, men svaret hun fikk fra en jente fra Sverige var: JAAAAAAAAA, SETT DEG NED!!!
Legger ved at Heidi latet som hun ikke hørte dette og fortsatte «konserten» utover kvelden. Til slutt var det bare jeg som satt igjen og heiet.
10) Hvem vinner kampen Storhamar-Larvik?
Storhamar såklart!!!
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.