HAMAR: - Jeg var med litt mot Levanger også, men det gikk ikke så bra. Jeg er mye bedre nå. Det går stadig framover. Det mangler fortsatt litt på løpsformen, men jeg er på gang, sier en tydelig forkjølet Lise Løke til HA-sporten.

Scoret i 50 kamper på rad

Hun er en typisk Løke og hater å stå over kamper. At hun måtte kaste inn håndkleet før kampen mot Sola, gjorde også sitt til at Lise fikk et lite brudd på en hyggelig statistikk. Siden møtet med Toten 21. januar 2009 hadde hun scoret i 50 seriekamper på rad for Storhamar, og det er det ingen av lagvenninnene hennes som kunne vise til i eliteserien.
Typer som Anja Edin og Kamilla Sundmoen har måttet stå over en og annen kamp, men nå måtte også Lise melde pass.

Daria kanskje tilbake

- Vi har en liten stall og er sårbare for sjukdom og skader, sier trener Arne Senstad.
Foran søndagens kamp mot Fredrikstad i Prestrudhallen er heller ikke alle helt friske.
- Det har vært mer skader enn vanlig denne sesongen. Anja har vært ute med skader og sjukdom, Kamilla har sliter med et kne, Gina (Lorentsen) har hatt skadeproblemer, Izabela (Duda) har vært ute lenge, men er på vei tilbake og Daria (Boltromiuk) har ikke spilt i det hele tatt.
- Nå er det mulig Daria får prøve seg igjen mot Fredrikstad, sier Senstad.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.