HAMAR: De to Storhamar-spillerne var banens enere i går kveld. Begge la ned en kjempejobb for Storhamar: Lise i forsvar og som sjumålsscorer fra strek, Anja som sjumålsscorer, motor i laget og nest sist på en rekke scoringer. I tillegg forårsaket Anja og Lise flere straffekast, som Betina Riegelhuth scoret på.

Nest sist på de fleste
Det var vel bare en av Lises sju tellende som ikke Anja var nest sist på.
- Og jeg takker Anja for prisen og scoringene. Derfor sa jeg også med en gang at jeg ville dele prisen som dagens Storhamar-spiller med Anja, sier Lise Løke til HA-sporten.
- Anja er utrolig god til å spille meg fri, mener Lise, som også gjorde en veldig solid jobb i forsvar.

Tar ballen i blinde
Mot Vipers forrige helg var Anja Edins spill av blandet kvalitet. I går var hun rett og slett veldig god.
- Ja, jeg synes det gikk bra i dag, sier hun beskjedent.
- Og samarbeidet med Lise?
- De Løke'ne tar jo ballen i blinde, og det er ikke mange i Norge med det mottaket som Lise har, skryter Anja, som fintet, serverte lekre frispillinger og skjøt i alle slags posisjoner selv om hun fikk knallhard behandling av Nordstrand-forsvarerne. Anja sto distansen ut.

- Lise burde vært med
Denne uka er Anja, Betina Riegelhuth, Kamilla Sundmoen, Gina Lorentsen og Sara Haugli på oppdrag med ulike landslag. Anja er ikke i tvil om at enda en Storhamar-spiller burde ha vært i troppen:
- Lise burde ha vært med, mener hun.

Kamp om plassene
- Jeg hadde naturligvis likt det, sier Løke. - Men det er stor kamp om plassene, og aller helst like de litt store strekspillere. Søster Heidi er ikke av de høyeste, så de føler vel at de er dekket med henne, sier Lise Løke.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.