Den danske spilleren kommer fra den konkursrammete klubben Vejen.

- Å finne en høyrekant har vært øverst på lista vår foran kommende sesong, og vi er derfor veldig fornøyd med at Lise nå har sagt ja til oss, sier daglig leder i Storhamar Håndball Erik Stensrud.

Storhamar har i store deler av sesongen brukt forsvarsklippen Karoline Fredriksen som høyrekant, uten at det har gitt laget noen offensiv trussel på høyresiden.

- Med Lise på plass så har vi i utgangspunktet styrket stallen på de plassene vi ønsket, sier Stensrud.

Fra før er målvakt Maria Jektvik Aarstad fra Selbu klar for Hamar-klubben.

- I tillegg skal selvsagt Emma og Elise Skinnehaugen ha en ordinær plass i A-stall, sier daglig lederen.

- Ane Emilie Søbstad er tilbake fra Lillehammer, og bakspilleren er også med kommende sesong, forteller Erik Stensrud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.