Navn: Linn-Kristin Ullevoldsæter Riegelhuth
Født: 01.08.1984
Klubb: Larvik HK
Meritter: 1 OL-gull, 3 EM-gull, 1 VM-sølv, Gull Cup Winner's Cup i 05 og 08, 5 seriemesterskap, 4 sluttspillgull, 6 NM-gull, 1 NM-sløv, 3 NM-gull i beachhåndball, 1 bronse U-VM.
1) Hvordan er søsteren din som søster?
- Hun er den beste søsteren i verden. Hun er alltid der for meg og er min beste venn. Vi finner på utrolig mye ting sammen og er rett og slett et dreamteam
2) Hvordan er søsteren din som håndballspiller?
- Betina er en utrolig dyktig, hun har kvaliteter i alle faser av spillet. Forsvarssjef i Storhamar, god i dueller og blokk. I angrep har hun noen skudd og innspill i verdensklasse, samt er hun også flink til å spille andre på lage sitt gode. En ekte lagspiller.
3) Hva liker du best ved søsteren din?
- Det jeg liker mest, er at hun alltid er til å stole på. 100% lojal og en jeg kan snakke med alt om.
4) Hvem er sterkest av dere?
- Betina.
5) Hva er hennes beste menneskelige trekk?
- Det er flere ting det. Hele jenta er jo super, men hvis jeg skal trekke fram noe, så må et være at hun er til å stole på, smilet hennes og de geniale, ironiske kommentarene.
6) Hva er hennes mest rampete trekk?
- Hun har alltid en god kommentar på lur.
7) Hva irriterte deg mest ved henne i oppveksten?
- Det er vel som søstre flest at man er litt uenige om ting, og vi hadde noen kranglinger om for eksempel at vi skulle få like mye av forskjellige ting... Ler av dette i ettertid, da.
8) Har hun noen kunstneriske talenter?
- Betina har i sin barndom danset ballett, både klassisk og jazz. Hun er også kreativ og lager smykker, skjerf, luer og votter.
9) Fortell noe om henne som de fleste ikke kjenner til:
- Vi var på ferie i utlandet som små og badet i havet. Vi sto på hender og lekte i vannet. Betina fant en stor stein og skulle kaste den av sted for fiskesprett. Problemet var at steinen ikke endte der den skulle, men fikk retning mot en uvitende Linn-Kristin som sto på hender. Jeg dukket tilfeldigvis under idet steinen kom. Betina visste at den steinen hadde gjort så Linn-Kristin ikke hadde spilt håndball den dag i dag hvis den hadde truffet. Så jeg skal være glad for at jeg lever den dag i dag. Vit at når det er steiner i nærheten, så hold dere unna Betina.
10) Hvem vinner kampen Storhamar-Larvik?
- Det kommer til å bli en tøff kamp og Larvik vinner til slutt. Det blir også gøy å spille mot søster.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.