HAMAR: Storhamar-treneren håper virkelig Anja spiller kveldens kamp mot Tertnes, for han har ikke lyst til å ha enda en toppscorer på sidelinja.
- Veldig bra skudd
- Anja er en begavet håndballspiller, og jeg synes hun har vært nyttigst for laget slik hun har spilt i det siste. Hun har sluppet litt av sirkustaktene og gått mer direkte på målet. Anja har jo et veldig bra skudd, og derfor er bra at hun bruker det og går direkte på mål, sier Arne Senstad, som jobber med å få enda mer ut av Anjas store potensial.

Anja Edin valgte å se torsdagens showkamper mot HamKam Fotball og Dragons fra sidelinja på grunn av sitt vonde kne.
- Men jeg håper og tror det skal gå bra å spille mot Tertnes, sier Anja, som hamret inn 11 fulltreffere mot Larvik forrige onsdag.

94 mål på 18 kamper
- Skaden er den samme som i fjor høst. Smertene i kneet kommer når jeg retter ut beinet, men jeg satser alt på å spille, sier jenta som har scoret 94 Storhamar-mål på sine 18 seriekamper. Det gir et snitt på 5,2 pr. match, og hun ligger på tiendeplass på eliteseriens toppscorerliste.

Mens Storhamar stort sett var forskånet for skader forrige sesong, har det gjort seg mer gjeldende i år, og den siste tiden har også Maja Jakobsen, Inger Senstad og Marthe S. Johansen hanglet litt.
Trener Senstad håper og tror at alle er klare til kveldens kamp mot Tertnes.
PS! Tertnes sikret seg bronsen i serien i går da Stabæk tapte mot Byåsen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.