HAMAR: – Vi bør nok vinne med 20 mål, sa Storhamar-trener Arne Senstad til HA-sporten foran møtet med HBC Bascharage.

Storhamar vant med 22, men seieren kunne ha vært mye større hvis Storhamar-jentene hadde vært mer skjerpet både i angrep og forsvar.

Men når Storhamar møter en motstander som i beste fall holder middels norsk 2. divisjonsnivå, er det veldig lett å slippe seg ned noen hakk.

– Det ble en tålmodighetsprøve, og vi gjør mye rart i denne kampen. Vi misbruker mange skudd som egentlig er klare sjanser, sier Storhamar-trener Arne Senstad til HA-sporten.

Han mener det er viktig for Storhamar å bruke de to europacupkampene mot HBC Bascharage som trening, og vil at jentene skal heve seg i returkampen søndag.

Storhamar ledet 19-7 ved pause og vant altså 35-13 etter scoringer av Anja Edin 8, Izabela Duda 8 (3), Kamilla Sundmoen 7, Betina Riegelhuth 4, Tove Elisabeth Rise 2, Anette Linaker Olsen 2, Daria Boltromiuk 2, Marthe Johansen 1, Maja Jakobsen 1.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.