HAMAR: - Heidi Tjugum er sjukmeldt, og da Stine Lidén pådro seg en strekk i leddbåndet nå i desember, følte jeg vi måtte gjøre noe for å være på den sikre siden, sier Arne Senstad til HA-sporten.

Han tok kontakt med Lene Jøranli som han hadde trent i Toten, og nå ser det ut til at Lene i første omgang spiller sesongen ut for Storhamar.
- Jeg får gå til med tæl og mot, sier Lene til HA-sporten.
Kontrakten er ennå ikke signert, og sportslig leder i Storhamar, Bertil Pålsrud, sier han vil ha en skikkelig prat med Lene før det hele går i boks.
Lene Jøranli debuterte for Gjøvik og Vardal i eliteserien som 16-åring. Hun hoppet av etter en sesong og gikk til Redalen før hun var tilbake i Toten i fire sesonger og var med og sikret klubben opprykk i vår.
Etter det har hun hatt et roligere håndballiv og vært utespiller i Redalen.
- Det er flere klubber som har ligget flat etter Lene, og hun har et stort potensial, sier Senstad.
Han vet hva Gjøvik-jenta står for. Arne Senstad hentet henne til Toten da han var trener der, og hadde Lene som målvakt i to av sesongene.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.