Arne Senstad var ikke spesielt tilfreds etter cupseieren mot Bækkelaget i forrige uke. Mot Njård var Hamar-laget langt bedre.

Jentene fra Hamar vest punkterte og avgjorde cupkampen i løpet av et kvarter. Og det til tross for at starten på kampen ikke var imponerende.

- Vi gjør 19 tekniske feil før pause og jukser uten å bli straffet for det. Derfor er andre omgang beholdningen fra denne kampen, oppsummerer trener Arne Senstad.

SLurvet offensivt

Med sin antatt beste førstesekser tok Storhamar tak i kampen umiddelbart, og viste fram et tempo som Njård aldri var i nærheten av å matche. Og til tross for slurv offensivt, var gjestene langt foran i målprotokollen tidlig i kampen.

- Planen var å skremme Njård skikkelig i starten, men det fikk vi ikke godt nok til. Etter pause klarte vi å plage dem slik vi ønsket, smiler Senstad.

Sterke etter pause

De siste 30 minuttene satte Storhamar opp tempoet et par hakk, i tillegg til at beina flyttet seg kjappere i eget forsvar. At de gule og blå til slutt vant med 20 mål ga et temmelig korrekt bilde av kampen og styrkeforholdet.

- Vi kommer helt sikkert til å oppleve at spenningen i kampen dør tidlig i noen seriekamper. Da er det snakk om å sette seg delmål underveis, slik at vi holder trøkket oppe, sier Lise Løke.

Strekspilleren var mye på banen før pause, lite etter.

- I hele forsesongen har jeg gitt alle spillerne mange sjanser, som vi gjorde i dag. Så lenge de yngste og mest urutinerte jentene viser framgang, kommer vi til å fortsette med det, sier Arne Senstad.

Morsom debutant

Mari Finstad Bergum (født i 1998) fikk sin debut på Storhamars A-lag mot Njård. Ungjenta takket for tilliten og banket inn tre mål!

Mellom stengene viste Hanne Rudjord at hun er et godt alternativ til Stine Liden, som også leverte sin beste kamp for sesongen.

Emma Skinnehaugen scoret fire mål, alle etter pause, og har de siste ukene tatt store steg i riktig retning.

Best er likevel Kamilla Sundmoen. Vetaranen slurvet uvanlig mye før pause, men bestemte seg for å revansjere seg etter pause. Sju kjappe mål satte hun inn i løpet av noen få minutter, før hun ble tatt av banen.

4. runde i NM blir trukket mandag.

Njård - Storhamar 14-34 (6-13).

Storhamars lag: Stine Liden og Hanne Rudjord (målvakter), Kamilla Sundmoen 9 (4), Malene Aambakk 3, Mari Finstad Bergum 3, Elise Skinnehaugen, Tonje Enkerud 1, Linn-Marie Birkeland 3, Tina Engan 2, Kristin Høybakken 2, Emma Skinnehaugen 4, Lise Løke 1, Lise Binger 5, Thea Tangnes 1.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.