Arne Senstad sa i forkant av kampen at ei cupbombe var utelukket mot 2. divisjonslaget Bækkelaget - og treneren fikk rett.

Oslo-laget hang greit med de første minuttene, men etter hvert ble forskjellen på lagene stor. Etter pause var det veldig stor forskjell på de to lagene i gult og blått.

- Jeg er fornøyd med at vi vinner med mange mål, men hadde håpet på en enda bedre gjennomføring, sier Arne Senstad.

Aambakk god

Storhamar, anført av en spillesugen Malene Ambakk, tok skikkelig tak i kampen etter en lurvete åpning.

Bakspilleren scoret fem mål før pause, og sammen med Lise Binger og Linn-Marie Birkeland sørget hun for at Hamar-laget gikk til pause med 19-11.

Etter pause gikk ting fra vanskelig til komplett umulig for Oslo-laget.

Tempoet til Storhamar ble altfor stort, og forskjellen på lagene rent fysisk ble meget tydelig de siste 30 minuttene.

Seks baklengs

Oslo-jentene brukte rundt 10 minutter av andre omgang på å score sitt første mål i omgangen, og da hadde Storhamar for lengst avgjort cupduellen.

- Å slippe inn seks på en omgang er godkjent, smiler Aambakk som gleder seg til sesongen i Storhamar. Mot Bækkelaget hamret hun inn ni mål.

- Jeg håper på mye spilletid og at laget spiller så godt at vi går rett opp igjen i eliteserien, sier Aambakk.

Bækkelaget - Storhamar 17-38 (11-19).

Storhamars lag: Stine Liden og Hanne Rudjord (målvakter), Malene Ambakk 9, Linn-Marie Birkeland 6, Kristin Høybakken, Emma Skinnehaugen 4 (2), ELise Skinnehaugen 1 (1), Lise Løke 4, Lise Binger 7, Thea Tangnes 3, Tina Engan 4 (1).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.