LARVIK: Larvik HK hadde ikke altfor store problemer med å sikre seg to poeng mot Storhamar i går kveld. Dermed spilte Larvik-jentene sin 115. eliteseriekamp på rad uten tap i Bergslihallen siden 14. mars 1999.

Selv om Karl Erik Bøhn hadde parkert flere av sine toppspillere på sidelinja, hadde Larvik all den kontrollen de trengte for å dra i land en bekvem seier. Også da de slapp til fire av sine juniorer i 2. omgang.
For Storhamar var det ikke nok at trioen Anja Edin, Lise Løke og Betina Riegelhuth spilte godt. De andre jentene hang ikke like godt med i går kveld.
Synd Anja ikke fikk med seg lagvenninnene skikkelig i 2. omgang. Da var hun en av banens absolutte enere med sine ni scoringer.
- Igjen fikk jeg den samme følelsen som jeg hadde etter Byåsen-kampen, sier Arne Senstad.
- Vi har ikke trøkket og nok tro på at vi skulle greie å vinne. I 1. omgang ble vi litt bakpå og forsiktig - og bommer for mye. Vi er fem etter ved pause, men så får vi en forferdelig start på 2. omgang, og vi får ikke tak på det bakover på banen.
- Jeg er enig i at Anja, Lise og Betina var gode, men vi fikk ikke nok ut av de andre, sier Arne Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.