HAMAR: Samboerparet Gro Hammerseng og Anja Edin er ettertraktet som håndballspillere. Paret som er bosatt på Gjøvik spiller for hver sin klubb, og mens Hammersengs kontrakt med Larvik går ut etter sesongen, er det samme tilfellet med Edins avtale i Storhamar.
I Larvik har man ytret ønske om å få en snarlig avklaring på Hammersengs håndballframtid, og nå ønsker både Gros klubb, Larvik, og Anjas Storhamar å sikre seg duoen.
I tillegg ønsker Gjøvik HK seg Hammerseng tilbake.

Anja aktuell for Larvik

Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad sier til Østlands-Posten at Anja Edin er en spiller han kan tenke seg.
- Ja, Anja er aktuell for oss, og er et av navnene vi har på blokka, sier Gjekstad til Østlands-Posten.
Storhamars daglige leder Erik Stensrud bekrefter at klubben har mottatt en henvendelse om Anja fra Larvik, og som HA-sporten skrev i sommer, har det vært kontakt mellom Storhamar og Gro Hammerseng.
- Jeg har sagt til Storhamar at jeg vil høre hva de har å si, men de må vente til etter sesongen, sa Hammerseng da HA-sporten snakket med henne under Skjærgårdslekene.

Storhamar følger med

Erik Stensrud er klar på at at også Storhamar ønsker seg duoen i klubben.
- Storhamar vil ha både Gro og Anja - hvis vi får det til innenfor våre budsjettrammer, fastslår Stensrud, som sier at de følger godt med på det som skjer og vil agere når det er nødvendig.
Verken Hammerseng eller Edin ønsker å si noe om hvor de spiller neste år.
- Jeg aner ikke hva som vil skje angående neste år, skriver Anja i en SMS, og i en SMS til Østlands-Posten skriver samboer Gro:
- Jeg tenker på dette så å si hver dag. Prosessen er absolutt godt i gang, men jeg kan dessverre ikke svare på når jeg er klar til å ta en avgjørelse.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00