HAMAR: Med 19 seiere på 19 forsøk i serien i ryggen, og 221 ubeseirede, ankom Larvik Hamar for å ta med seg seriegullet hjem til Vestfold. Og med landslagsstjerner over hele linja tok Gro Hammerseng, Tonje Larsen, Heidi Løke & co en forventet seier.

Til tross for femmålstapet på hjemmebane, var det en ikke alt for skuffet assistenttrener i Storhamar, Bent Svele, som møtte HA etter kampen:

- Det er bra å score 32 mål mot Larvik, men samtidig slipper vi inn 37 mål på hjemmebane, og det er ikke like bra. De har meritterte spillere over hele linja, og dette gikk i bunn og grunn som forventa, uttaler Svele.

Å score 32 mål på håndballens versjon av 90-tallets Rosenborg er i seg selv en liten bragd, og det var ikke ufortjent at Betina Riegelhuth tok med seg Storhamars beste-prisen med sine åtte nettkjenninger.

Allerede etter 13.12 spilte av første omgang måtte Storhamar-trener Arne Senstad ta time-out på stillingen 5-9. Minutter senere ga toppscorer og stålkvinne Heidi Løke gjestene 11-5, og veien til seier så allerede tung ut for Storhamar.

Til pause sto det 13-19 på måltavla.

Siste del av andre omgang ble en opptur for Storhamar, da de på ti minutter gjorde timåls- til femmålsledelse for Larvik, før kamphornet gikk, og Larvik kunne slippe seriegulljubelen løs to serierunder før slutt, med 40 poeng på 20 kamper.

- Alt i alt kom vi greit fra det, avrunder Bent Svele.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.