- Ma­ria har skre­vet un­der for Stor­ha­mar og er en me­get lo­ven­de keep­er fra Sel­bu, sier Storhamars dag­li­ge le­der Erik Stens­rud.

Han for­tel­ler at klub­ben ikke har råd til å kjø­pe dyre spil­ler, og i ut­gangs­punk­tet er Stor­ha­mar opp­tatt av å se hva som rø­rer seg i nær­om­rå­det - el­ler prø­ve å fin­ne yng­re ta­len­ter.

20-år­in­gen fra Sel­bu var i Ha­mar og tren­te med Stor­ha­mar i vin­ter, og den sports­li­ge le­del­sen lik­te det de så av jen­ta som har vært sis­te­skan­se på ju­ni­or­lands­la­get, LK94, i fire se­son­ger.

Trent un­der Tri­ne Halt­vik

Den som kan­skje kjen­ner Ma­ria best som mål­vakt er Tri­ne Halt­vik. Den tid­li­ge­re lands­lags­spil­le­ren har fulgt Ma­ria i fire år både i Sel­bu og på lands­la­get der Halt­vik har tre­ner­an­sva­ret sam­men med Axel Ste­fans­son.

- Ma­ria er en mål­vakt med sto­re am­bi­sjo­ner, fast­slår Halt­vik.

- Hun er flink til å set­te seg mål, og jeg sy­nes hun har hatt bra ut­vikl­ing i år. Hun har svin­gt litt tid­li­ge­re, men vært mer sta­bil et­ter jul. Ma­ria er god på nær­skudd, og hun har blitt bed­re til å sto­le på for­sva­ret for­an seg, sier Halt­vik.

Vir­ker uredd

Tor­mod Steen fin­sik­tet keep­e­ren da hun tre­nt med Stor­ha­mar i vin­ter, og me­ner klub­ben har sik­ret seg et bra ta­lent.

Ma­ria er høy og har stor rek­ke­vid­de, og hun vir­ker to­talt uredd, sier Storhamars målvaktstrener.

- Jeg tror hun kan ta sto­re steg vi­de­re, og hun vil være en god sparringspartner for Sti­ne Li­dén. Jeg tror de kan matc­he hver­and­re bra både i tren­ing og kam­per i eli­te­se­rien, me­ner Steen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.