HAMAR: Norges 16-årslag var gjennom kvalifisering til EM i Bulgaria denne helgen.
Fredag vant Norge enkelt over vertsnasjonen Bulgaria. Lørdag vant de utrolige 63-10 over Aserbajdsjan. Kampen mot Tyskland måtte vinnes om Norge skulle vinne hele gruppespillet. Det gjorde Norge med resultatet 26-24.
- Kristin overrasket veldig positivt. Jeg trodde rett og slett ikke at hun var så god. Vi sparte henne i storseieren mot Aserbajdsjan. Jeg ville ha henne uthvilt til kampen mot Tyskland. Hun spilte så godt i denne kvalifiseringen, at vi mener hun var en av de fire beste spillerne, sa Trine Haltvik.
Kristin trener en gang i uka med A-laget til Storhamar. Etter denne kvalifiseringen, kan det hende at det blir mye mer spill med A-laget.
- Dette var utrolig artig. Alt klaffet for meg i denne helgen. Å få så mye skryt at trener Trine Haltvik var ikke i min villeste fantasi. Å få til så mye bra i en så viktig kvalifisering, er bare toppers, sa Kristin Høybakken.
Når det gjelder Storhamar, så vet ikke Kristin hva som skjer neste sesong.
- Så lenge vi avslutter sesongen nå, så vet jeg ikke hva som skjer neste sesong. Jeg vil jo satse på håndball, så det hadde vært inspirerende med flere treninger med A-laget, avsluttet Kristin Høybakken.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.